Skor Sale
Valutor:
sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg (0)

Frakt & Retur

Om man är missnöjd med ditt köp av någon anledning, kommer vi gärna accepterat inom 30 dagar efter hemkomsten. Stadgarna får inte ha burits, måste de vara i perfekt skick,

Och returneras i sin originalförpackning. Vi skapar produkter som kan hjälpa dig prestera bättre, spela bättre och må bättre. Vare sig man är på gatan eller använda kort, vår gyllene dräkt i studion eller på banan våra skor, vill vi dig att vara nöjd med ditt köp.

Om man inte är helt nöjd med ditt köp samtal, av någon anledning, kommer vi att ge dig en full återbetalning på 30 dagar efter köpet

Om man måste återvända order har frågor, kontakta oss Returneras av e-post Klicka här för att komma på nätet Back Page

Logga in på ditt konto eller logga in som besökare ange ditt ordernummer och postnummer recensioner. Välj orsaken till retur och retur EM projektet tillsammans.

Inklusive en detaljerad kvitto ni återvänder varje beställning. Frakt etikett på lådan. Täcka tidigare leveransadress eller streckkod på förpackningen.

I varje UPS Store eller UPS-platser släppa taggarna tillbaka.

Det gick inte att göra detta än att återvända från en återförsäljare - returnera produkten till den ursprungliga återförsäljaren.

Tillbaka Shop Må ni returnera nya Adidas butik och senast 30 dagar efter köpet. Och den ursprungliga formen av betalnings behöver lagra fakturahantering din avkastning full betalning. Om mottagandet inte är tillgänglig, kommer butiken kredit utfärdas vid det aktuella priset.

Vi kommer att behandla din retur i 7-10 dagar * Ansökan och kredit ursprungliga betalning. I det här fullt så får e-post från oss. Kredit kommer att visas på nästa uttalande, beroende på den utfärdande banken och faktureringsperiod. Vi återbetalar inte frakt.

* Under högsäsong kan det ta upp till 15 arbetsdagar att bearbeta din retur.

Om man beslutar om din metod som föredras för återlämnande av projektet, rekommenderar vi att man väljer att se till att värdet av den returnerade varor tjänsten. Om ni har frågor eller behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst.